Invitație participare – Seminar LIVE Lab Methodology

Asociația Consultanților și Experților în Economie Socială România (ACE-ES Romania) organizeaza seminarul LIVE Lab Methodology, în data de 28 septembrie 2016, în intervalul orar 17.00-19.15.

Seminarul se derulează în cadrul proiectului transnațional Erasmus+ Parteneriate strategice pentru Tineret: ”YES for Entrepreneurial Youth NGOs, YES for Millennials Changers”, implementat împreună cu bbw gGmbH (Germania) și Centro Superior de Formacion EUROPA SUR (Spania), în perioda 01.09.2015-31.10.2016.

Obiectivul acestui seminar este prezentarea unei metodologii de lucru cu voluntarii tineri, în organizațiile de tineret/alte organizații care au proiecte pentru tineri, care se centrează pe implicarea voluntarilor (lucrul ÎMPREUNĂ) în crearea de afaceri sociale, pentru dezvoltarea sustenabilă a organizațiilor.

Evenimentul se adresează experților din ONG-uri, lucrătorilor de tineret, trainerilor, voluntarilor, studenților, oricărei persoane/instituții interesate de voluntariat, antreprenoriat social și sustenabilitate organizațională.

Locația evenimentului este la sediul Asociației ATCA – str. Orzari, nr. 92 A, sector 2, etaj 3 (punct de reper – stația de metrou Piața Muncii).

Confirmarea participării la seminar se face până la data de 15.09.2016, la email: ace_economiesociala@yahoo.com.

Seminar LIVE Lab_ Agenda Romania_28.09.2016